Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Van afgedankte vlaggen tot unieke tassen

Flagbag herwerkt afgedankte vlaggen en zeilen van bedrijven tot unieke items met een verhaal: fietstassen, handtassen, schoudertassen, laptophoezen, toiletzakken, wasmanden, … Elke flagbag is een 100% lokaal product van A tot Z ontworpen én gemaakt in ons atelier in Hasselt. Tegelijk is Flagbag een sociaal tewerkstellingsproject want mensen die niet op de gewone arbeidsmarkt terecht kunnen, krijgen zo een kans op een volwaardige job. Duurzaamheid, sociaal ondernemen én uniek design gaan hier dus perfect hand in hand!

Bij Flagbag maken we graag samen met bedrijven de cirkel rond. Van hun afgedankte bedrijfsvlaggen of zeilen maken we met veel passie de mooiste én duurzame relatiegeschenken of een unieke verrassing voor hun werknemers. 

Onze flagbags zijn te koop bij Hendrikshuis in Hasselt. Voor een kleurrijke fietstas kan je ook terecht bij onze fietspunten in Genk, Hasselt en Sint-Truiden.

Contactgegevens

Flagbag atelier

Stadsheide 2, 3500 Hasselt

+32 11 28 77 98

info@flagbag.be

Meer info over Flagbag?

Wil jij ook uitpakken met een duurzaam relatiegeschenk van jouw bedrijfsvlag? Of benieuwd naar het verhaal achter Flagbag?