Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

De huidige torenhoge energiekosten hebben jammer genoeg ook een serieuze impact op onze organisatie. In het afgelopen jaar gingen we met de Springplank vzw, het maatwerkbedrijf waarvan Creazi deel uitmaakt, ook met externe experten aan de slag om te werken aan een strategische leidraad voor de komende 5 jaren. De strategische focus van De Springplank vzw ligt voortaan op het maximaal creëren van (sociale) tewerkstelling door middel van circulaire én financieel gezonde activiteiten.

Op basis van deze strategische analyse én de huidige energiecrisis heeft het bestuursorgaan van De Springplank vzw besloten om een winterstop voor Creazi in te voeren. Concreet betekent dit dat de Creazi-hal tijdelijk gesloten zal zijn vanaf maandag 7 november. 

Wil je nog graag een voorraad aan materialen aanleggen om deze winter creatief aan de slag te gaan? Dan ben je nog van harte welkom op:

We bekijken in de komende maanden wanneer we de Creazi-hal terug kunnen openen in het voorjaar van 2023. Van zodra we meer informatie hierover hebben, zullen we dit vermelden op onze website en de Facebookpagina van Creazi.

Heb je een 10-beurtenkaart? Geen nood. Jouw 10-beurtenkaart blijft geldig.


Wij begrijpen dat we met deze keuze heel wat Creazi-fans teleurstellen. We geloven er echter in dat deze tijdelijke maatregel noodzakelijk is om de impact te kunnen creëren die we met De Springplank vzw beogen, met name duurzame (sociale) tewerkstelling op langere termijn.