Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Iedereen met creatieve honger is welkom bij Creazi. Of je nu Kunstenaar met de grote" K" bent of gewoon graag creatief aan de slag gaat met recuperatiematerialen. 

Verplichte registratie

Wil je graag spullen meenemen om creatief mee aan de slag te gaan? Dan vragen we om je te registreren aan het onthaal: we noteren graag jouw naam, adres, e-mailadres en welke soort van creaties je maakt met de materialen van Creazi. 

En wat kost dat dan?

Bij je bezoek kan je voor €8 één volledige winkelkar volladen met materialen naar keuze. Op bepaalde items kan er een beperking zijn van aantal stuks per klant, afhankelijk van de voorraad. Vanaf dit jaar stappen we af van de 10 beurtenkaarten. Er zullen dus geen nieuwe 10 beurtenkaarten worden aangemaakt, reeds uitgeschreven kaarten blijven wel geldig.

winkelkar Creazi_IMG_6129.jpg
Vul bij elk bezoek een volle winkelkar met materialen om creatief aan de slag te gaan.

Creatief aan de slag ermee

De afgehaalde goederen en grondstoffen mogen niet in hun oorspronkelijke vorm worden doorverkocht. Als we vaststellen dat de goederen toch in hun oorspronkelijke staat worden doorverkocht, kan de toegang tot de Creazi-hal aan deze persoon geweigerd worden. Het staat de creatieveling wel vrij om zijn of haar creatie, gemaakt met materialen van Creazi, te verkopen. Dat kunnen we alleen maar toejuichen! 

We vinden het altijd plezant als je ons foto's en een woordje uitleg bezorgt van jouw unieke creaties, gemaakt met materialen die je vond bij Creazi. Stuur het gerust door via info@creazi.be We delen jouw foto's graag via onze website en Facebookpagina. Op die manier kunnen we weer andere creatievelingen inspireren! 

Op zoek naar inspiratie?

Laat je dan inspireren door de unieke creaties van andere klanten of onze vrijwilligers. Bekijk ze hier.

 

Tot snel in de Creazi-hal!