Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Leerkrachten, van kleuteronderwijs tot hoger onderwijs, die graag creatief aan de slag gaan, hebben een streepje voor bij Creazi! 

Verplichte registratie

Wil je graag spullen meenemen om creatief mee aan de slag te gaan? Dan vragen we om je te registreren aan het onthaal: we noteren graag jouw naam, adres, de naam van jouw school en welke soort van creaties je maakt met de materialen van Creazi. 

Een interessante korting met je lerarenkaart!

Lerarenkaart_2021_Promobeeld-scaled.jpeg

Op vertoon van je lerarenkaart ontvang je direct korting bij een bezoek aan Creazi. Bij je bezoek kan je als leraar voor €6,50 één volledige winkelkar volladen met materialen naar keuze. Op bepaalde items kan er een beperking zijn van aantal stuks per klant, afhankelijk van de voorraad. Vanaf dit jaar stappen we af van de 10 beurtenkaarten. Er zullen dus geen nieuwe 10 beurtenkaarten worden aangemaakt, reeds uitgeschreven kaarten blijven wel geldig.

Een creatieve workshop met je klas in de Creazi-hal?

Wist je trouwens dat je als leerkracht ook creatieve workshops met je klas kan organiseren in de Creazi-hal? Een workshop kost € 8 per deelnemer. We hebben verschillende ruimtes die we ter beschikking stellen. Ook hamers, scharen, potloden, ... zijn ter beschikking. Door het verrassende en uiteenlopende aanbod aan recyclagematerialen worden jouw leerlingen extra geprikkeld en kan hun creativiteit ten volle, zonder beperking in beschikbare materialen en ruimte, naar boven komen. 

workshop Creazi_5 (1).JPG
De laatste kleuterklas van de Freinetschool De Pit uit Diest knutselde in de Creazi-hal met "afval”materialen rond het thema Panamarenko.

Of, kom na afspraak, buiten de normale openingsuren samen met jouw klas recyclagematerialen uitkiezen waarmee jullie achteraf aan de slag kunnen gaan. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op via info@creazi.be of via 011 27 35 75.