Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

De werking van Creazi draait grotendeels op vrijwilligers. Zij komen wekelijks samen om materialen voor Creazi uit te sorteren, leggen ze klaar in de hal en ontvangen jullie met de glimlach. 

Creatieve zielen

Onze vrijwilligers zijn stuk voor stuk creatieve zielen die ook graag zelf aan de slag gaan met materialen van Creazi. Ze stellen hun werkstukken ook met veel plezier tentoon in de Creazi-hal om jullie te inspireren

De Creazi-vrijwilligers staan ook steeds paraat om mee te werken aan mooie sociale projecten. Zo maakten ze in de corona eindejaarsperiode van 2020 maar liefst 400 kant-en-klare DIY-pakketjes met recuperatiematerialen waarmee Hasselaren aan de slag konden om een wenskaartje te knutselen voor mensen die het in die eenzame periode extra moeilijk hadden. Elk pakket bevatte een werkbeschrijving, de nodige materialen en een foto van het eindresultaat. Er werden maar liefst 40 verschillende ontwerpen bedacht en uitgewerkt. Knap werk, toch?

kerstkaart Creazi 2020.jpg
In de corona eindejaarsperiode van 2020 maakten de Creazi-vrijwilligers meer dan 400 kant-en-klare knutselpakketjes!

Zit je met een creatieve vraag? 

Spreek onze vrijwilligers gerust aan! Ze geven je handige tips en slaan graag een "creatief" babbeltje. 

Interesse om als vrijwilliger te werken bij Creazi?

Momenteel zijn we niet actief op zoek, maar Creazi staat altijd open voor enthousiaste medewerkers met een groot hart voor recyclage en creativiteit. 

Interesse? Neem contact op met ons via info@creazi.be of via 011 27 35 75.